Stránky venované Ceylan a Silverovi


Ceylan a jej prvá výstava

15/03/2010 12:17

 Tak a je to za nami.

Včera - 14.3.2010 sme s Ceylan absolvovali jej prvú výstavu v DK Ružinove. 

Najprv bola hodne zmätená, ale potom sa v klietke ukľudnila a bolo to viac-menej v pohode. Trošku nám bolo v tej hale pri vchode zima, tak isto sme mali vedľa celkom chtivého britského kocúra, takže ho bolo hodne cítiť a malá bola trochu prekvapená aj z všetkých tých mačiek okolo. Prvé posúdenie bolo ešte ako-tak ok, síce sme si zasyčali a snažili sa ujsť, ale pani porotkyňa Květoslava Mahelková bola veľmi milá, tak sme to zvládli. Potom sme ale museli na pódiu čakať na ostatné mačičky (rozstrel do BISky) a to už zjavne bolo na Ceylan príliš dlho, lebo začala byť nervózna a škaredo pozerať na všetkých okolo v duchu hesla - ja ich všetkých zožeriem. Do BISky sa ako koťátko nedostala s hodnotením, že ešte musí trošku "vyzrieť" a sa ukľudniť.

Takže sme sa zatiaľ poučili, spravili pár chýb (spotené ruky = spotená mačička) ktoré už nabudúce nespravíme a zase je to jedna skúsenosť. 

Fotky z výstavy môžete nájsť tu: https://picasaweb.google.com/galthea/PrvaVystavaCeylan#  (fotené mobilom, tak ospravedlňte zníženú kvalitu.)

Summa summarum: dostali sme V1 ( to 1, holt ako inak, keď bola jediná:)), resp. EXE1 + rozstrel do BIS.

 

Ale ako sa na správnu optimistku patrí, po príchode domov už zase priadla ako traktorček a všetko bolo v pohode, dokonca už ani vody sa tak - po tom kúpaní na výstavu - zjavne nebojíme:)

Kratučké video nájdete na youtube.

 

PS: dnes o druhej máme termín na sterilizáciu, tak nám prosím veľmi držte palce, aby všetko dobre dopadlo.

—————

Back



galthea@gmail.com