Stránky venované Ceylan a Silverovi


Po sterilizácii

15/03/2010 19:59

 Dnes o druhej sme odviezli Ceylan na kliniku. Všetko prebehlo v poriadku - do momentu kedy prišla injekcia, potom sa predviedla ako riadna šelma:). Dostala "náladovku" a my sme mohli ísť a čakať na telefonát že už je "po tom". Trvalo to vyše dvoch hodiniek kým nám zavolali, aby sme si pre malú prišli.

Po zákroku nám pani doktorka povedala že dôvod tak silnej ruje boli už sa tvoriace malé cysty na vaječníkoch - síce ešte malé, ale predsa. Dostali sme špeciálne granulky, letáčik s informáciami ako sa starať o "pacienta" a inštruktáž. Ak pôjde všetko dobre, na kontrolu prídeme o dva dni - teda v stredu. Po narkóze jej je hodne zle ešte aj teraz (tri hodiny po prevzatí), cestou v aute trošku blinkala, teraz sa urputne snaží chodiť po byte - a samozrejme skákať kade tade - čo jej Silver znepríjemňuje svojím stálym dozorom a ja znemožňujem svojou prítomnosťou. Asi 8x bola na mačacom WCku, chodí z prepravky na vankúš, do rohu, do prepravky, na vankúš, do rohu a tak dookola...:(
Úprimne vyzerá dosť strhane...
Zatiaľ sú to tri hodiny, konečne si šla ľahnúť, resp.zaspala v polke kroku. Uvidíme či bude po zobudení niečo papať, lebo zatiaľ nechcela ani vodu.

Mamina, Silver aj ja chodíme po špičkách aby sme malú nezobudili, snáď to vyspí a bude dobre. Silvera musím pochváliť, lebo aj keď vyzerá zmätený, tak sa ukázal ako príkladný gentleman a síce zostáva verný svojmu menu dozorcu - ale dohliada z bezpečnej vzdialenosti, aby nebodaj svoju chránenkyňu nezobudil alebo nezavadzal.

Zajtra uvidíme viac, dúfam že noc prebehne v kľude. Mám dilemu či ju nechať voľne a dúfať že sa nezraní - resp. ja sa včas zobudím, alebo ju dať do prepravky, čo ale bude znamenať že nebude môcť v noci na WCko, ani nikam. A pravdepodobne sa jej to vôbec nebude páčiť a bude vyvádzať. Tak teraz neviem...

 

fotky z rekonvalescencie a pooperačné stavy tu: https://picasaweb.google.com/galthea/SterilizaciaCeylan# 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

—————

Back



galthea@gmail.com