Stránky venované Ceylan a Silverovi


Priviezli sme Ceylan

17/11/2009 00:00

8:45 S asi trištvrte hodinovým časovým sklzom vyrážame z Bratislavy. Prepravka, deka aj misky na vodu zabalené, už len trafiť:)
Cesta prebehla fajn, aj keď človek si obnovuje spomienky na diaľnicu pri Brne (k-kto t-t-tade n-niekedy iš-šiel, v-vie), s medzizastávkou v Prahe na rýchlu návštevu a zmenenie peňazí, aby sme kotě aj mali čím zaplatiť. 
cca 15:15 sme konečne v Ústí. Okrem pani/slečny chovateľky nás víta aj Ceylanina mamina Blondýna. Len Ceylan nie je nikde vidieť, až dokým nie je zobudená a nedobrovoľne prinesená k nám. 
Kým ja som podpísala zmluvu a dostala krásny štartovací balíček plný dobrôt pre mačičku, info o tom čo, kde, kedy a ako, Ceylan preliezala svoj "tunel" - úplne ľahostajná k ďalším dvojnožcom, čo si ju prišli odniesť. 
Ale ísť treba, hoci nám bolo veľmi príjemne, takže keď bolo auto pripravené (deka na svojom mieste, miska a voda po ruke), mačička putovala do prepravky a následne na zadné sedadlo (aj so mnou). Až mi bolo ľúto brať takú krásnu mačičku "len na mazlíka", ale Ceylan vyzerala že jej to ani v najmenšom nevadí. Pôsobila síce trošku zarazene, ale inak spokojne - hoci maminka Blondýna bola aj tak asi radšej, že má dom a paničku znovu len pre seba.
15:55 Tak sme sa rozlúčili, sľúbili že budeme priebežne informovať a vybrali sa späť do Bratislavy. 
Ceylan vydržala v prepravke asi len pol hodinku, zvyšok cesty strávila striedavo na kolenách mne, na prepravke, v prepravke, a pozerajúc pomedzi sedačky cez predné sklo von (bezpečne držaná mnou, ako inak.)

 

From 17.11.2009

 

20:15 Konečne doma! Ceylan stihla v priebehu hodiny pokrstiť nové škrabadlo, napapať sa, vyskúšať funkčnosť mačacieho WC a hračiek čo dostala, takže sa v novom domove orientuje pomaly lepšie ako ja sama. Akurát s bielou koženou sedačkou stihla byť až príliš veľká kamarátka, tak dúfam, že časom pochopí že to škrabadlo je len o kúsok vedľa.  

From 17.11.2009

Už ani neviem, kedy sme išli spať, no môj skvelý úmysel nechať Ceylan snami v izbe nevyšiel už v zárodku, keď sa slečna rozhodla že tesne po polnoci je presne ten ideálny čas na hranie, skákanie a škrabkanie. Po vyhostení z izby síce prišiel ideálny čas na precvičovanie hlasiviek, ale dúfam že časom sa to zrovná a dovtedy budú susedia tolerantní... Snáď jej to Silver vysvetlí...

PitaPata Cat tickers

—————

Back



galthea@gmail.com