Stránky venované Ceylan a Silverovi


Prvá ruja

21/02/2010 01:21

 Nedávno nám prišiel mail že Cekirge už má ruju. Trošku nás to vystrašilo, ale nejako som dúfala že aspoň do marcovej výstavy to ešte stihneme bez "koncertov". Nestihli. :(

Silver síce ako pravý gentleman (resp. skôr pravý eunuch) najprv utekal kadeľahšie a zaliezal kam sa dalo. Ale keďže Ceylan mu - napriek našim vytrvalým snahám - otŕčala svoj pôvabný zadoček viac než vehementne, tak kastrát-nekastrát, veľmi rýchlo si spomenul na to ako to vlastne celé funguje. Samozrejme sme zalarmovali predchádzajúcu majiteľku Lenku, či teda je naozaj "všetko preč" a žiadna pohroma v podobe nechcených mačiatok nehrozí. Nehrozí.

Aj tak ale uvažujeme, že mačiaky budú chvíľku separé - aspoň do výstavy. A po výstave nás čaká sterilizácia, takže momentálne sondujem veterinárne kliniky a už začínam mať zmätok kde vlastne akú formu zákroku prevádzajú. Tak nám držte palce.

 

---EDIT: Po presne 5tich bezsenných nociach(pre nás) a ukričaných dňoch (pre Ceylan) sa prvá ruja skončila. Úspešne pre nás, neúspešne pre Ceylan, keďže jediným dostupným partnerom bol kastrovaný Silver.

—————

Back



galthea@gmail.com