Stránky venované Ceylan a Silverovi


Prvá výchádzka "vo dvojici"

09/04/2010 00:02

 Tak, dnes sme prvý krát boli vonku aj s Ceylan. Silver to samozrejme zvládol v pohode, ako "ostrieľaný" kocúr presne vedel o čo ide. Počkal až mu zapnem postroj, potom nasledovala štandardná trasa schody-tuja-sušiak na prádlo, na čo sa usadil do stredu trávnika a začal sa pekne sporiadane "pásť" :). (Musím znovu objednať tú kochlíkovú trávu, holt, tú poslednú spásli až ku koreňom...)

S Ceylan to už bol väčší problém - najprv sa snažila roztrhať postroj, ale keďže ho mala upevnený na sebe, tak to vyzeralo dosť komicky. Potom sa z neho raz vyvliekla, na čo sme ju úspešne lapili a utvrdili sa v tom že naozaj ho nemá príliš napevno, práve naopak - jednoducho je to herečka:).

S novo upevneným postrojom - tentokrát už bez Silvera (ktorý sa medzi tým stačil napásť a vrátil sa dovnútra na svoju klasickú siestu), sme sa vydali ďaleko za sušiak na prádlo, až k prvej borovici! Tak ďaleko sa Silver dostal myslím len raz...:).  Bez ešte jedného výstupu sa to však neobišlo, tentoraz v momente keď sa niekde na kopci (čo je dosť ďaleko) vynoril veľký červený Coca-Cola kamón. (Vianočné kamióny z reklamy sa môžu schovať.) To bolo len paniky. Automatická rotujúca sekačka je šuvix oproti našej mačke.

Každopádne, v zdraví a len s jedným škrabancom sme to prežili, dokonca sa odvažujem tvrdiť že pokiaľ nebojovala s postrojom, celkom si to okolie užívala. Tak uvidíme či si slečna na to zvykne, snáď sa to naučí si užívať tak ako Silver. Držte palce! 

 

A samozrejme nesmie chýbať fotodokumentácia - tu: http://picasaweb.google.com/galthea/PrvaVychadzkaSOboma#

—————

Back



galthea@gmail.com